dimecres, 7 de març del 2012

Somni

Aprofitant la creació del hashtag a twitter #elcamídelescocés, encetarem també l'inici de la publicació de relats a aquest bloc. En un principi anava a ser aquest el comès principal del lloc, però les circumstàncies han provocat que ens anàrem desviant del tema. Així doncs us deixe Somni, un microrrelat que espere òbriga els portes de molts altres. Bona lectura!

La seua ampla esquena anava perlant-se de suor a mesura que s'acostava al clímax. Les seues respiracions agitades, acompanyades pels pantaixos d'ella, creaven una mena de música que, juntament amb el grunyir dels molls del vell matalàs, acompanyava com banda sonora perfecta el màgic moment.


Ella, baix d'ell, li mossegava amb ànsia el coll, repetidament, esbufegant. Ell, amb cada braç a un costat del cos d'ella, buscava també el coll d'ella, inquiet pels espasmes de plaer. Les mans d'ella, agafant insistentment l'esquena d'ell, fins el punt d'arrapar-la, relliscaven en la dolça suor del moment, i ell, a mesura que acostava rítmicament el seu cos al d'ella, es refregava desesperat amb els banyats pits.


Aleshores ell es despertà, amb l'entrecuix tot banyat, i trist. Tot havia estat un somni, pensava pesarós a la seua fosca habitació, sense saber que en eixos mateixos instants, ella, a sa casa, es mantenia desperta i somiadora pensant en ell.

2 comentaris:

  1. M'has posat calent!!.. asta el penultim paràgraf. XD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Iep! No l'havia vist! Home, si vols un dia quedem i acabem la cosa... jajajajajajjaja

      Elimina